Агенция за
дигитален маркетинг

BorisovStudios е добре позната българска марка на компания "Тинк Глобал" ЕООД, която се фокусира върху създаването и управлението на електронни уеб приложения и предоставянето на образователни услуги. 

Основана през 2014 г. в крайдунавския български град Свищов, компанията непрекъснато разраства и усъвършенства своите професионални възможности, в резултат на което тя вече е достъпна и на международните пазари.

"Тинк Глобал" ЕООД има отлична репутация в света на уеб технологиите и поддръжката на уеб приложения, поради своята задълбочена философия за дизайн на продуктите и отличителните рекламни кампании.

Марката BorisovStudios предлага следните услуги: PPC управление, социални медии, Facebook реклама, имейл маркетинг, мобилна реклама и уеб дизайн.

about us

Нашите най-добри услуги

Високият стандарт на услугите, които предоставяме, помагат на нашите клиенти да посрещат с увереност нарастващите изисквания към качеството на техния бизнес!

SEO Consultancy

SEO оптимизация

Процес при който се добива трафик към Вашия уеб сайт от различни места.

Виж повече
SEO Consultancy

Управление на онлайн репутация

Успешно контролирате и насочвате на информацията в Интернет.

Виж повече
SEO Consultancy

Изработка на сайт

Изработка на корпоративен сайт и онлайн магазин.

Виж повече

Нашият екип

Екипът на BorisovStudios е съставен от млади, но изявени в сферата си специалисти, доказали своята квалификация и разностранен опит в редица проекти.

Цветелин Борисов
Цветелин Борисов Основател/Уеб програмис/ SEO
Милена Борисова
Милена Борисова Мениджър проекти
Михаела Маркова
Михаела Маркова Графичен дизайнер
Стоян Стоянов
Стоян Стоянов Връзки с клиенти

Историята на BorisovStudios

С продуктовите услуги, които нашият бранд BorisovStudios предлага, ние успешно се развиваме и разширяваме дейността си през годините.

 • 2014-2015
  В началото беше...

  През 2014 г. находчивият програмист Цветелин Борисов създава собствена компания "Тинк Глобал" ЕООД. Основната задача на компанията бе разработването на корпоративни уеб сайтове и популяризирането им в Интернет.

  прочети повече
 • 2016-2017
  Постепенно, но сигурно!

  Постепенно компанията увеличи своя персонал. Към екипа се присъединиха способни и квалифицирани експерти в управлението на онлайн търговията. По този начин BorisovStudios оперира не само на вътрешния пазар, но и на международния.

  прочети повече
 • 2018
  Разширяване

  Тази година брандът BorisovStudios има за цел да навлезе на пазара и на Пиринейския полуостров, като започне работа с клиенти от Палма де Майорка.

  прочети повече
 • 2019
  Сертификат за качество

  Компанията ни защити успешно своя сертификат за качество ISO 9001:2015 и така повишихме доверието на нашите клиенти.

  прочети повече